Sulforaphane fra brokkolispirer 400 µg, 100...

Sulforaphane fra brokkolispirer 400 µg, 100 kapsler

ALI47
73,26 kr
rating Read the 3 reviews
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 3

Brokkolispirer av høyeste kvalitet (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, standardisert til 0,4 % sulforaphane.

 

Sulforaphane fra brokkolispirer 400µg

 

Sulforaphane er en svovelorganisk forbindelse som tilhører isotiocyanatene. Dens naturlige kilde er alle typer korsblomstrede grønnsaker - kål, rosenkål, grønnkål og blomkål. Den er imidlertid mest rikelig i brokkoli, hvor den regnes som en spesielt verdifull helseingrediens.

Det antas at mest sulforafan finnes i brokkoli, men bare spirene er en ekte skattekiste av denne verdifulle ingrediensen. Sulforafaninnholdet i brokkolispirer kan være opptil 30 ganger høyere enn i en moden plante! I tillegg til sulforafan er spirer også rike på mange vitaminer (A, C, E, K og B vitaminer) og mikroelementer (jern, fosfor, sink, selen og mangan), samt en rekke andre viktige næringsstoffer, som f.eks. koenzym Q10, karotenoider eller fiber. Av denne grunn er det verdt å inkludere dem i ditt daglige kosthold.

MedicaLine

MedicaLine er polsk produsent av medisiner og kosttilskudd som har opereret på det lokale markedet siden 2007. MedicaLine eier kosttilskuddsmerket Aliness. Aliness merkevareprodukter inneholder naturlige forbindelser som er preget av et raskt og høyt nivå av absorpsjon av aktive stoffer. Vitaminene fra tilbudet deres kan brukes av personer på glutenfri diett samt personer med allergi og laktoseintoleranse.

 

Kosttilskudd

 

Ingredienser: pulveriserte brokkolispirer (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® standardisert til 0,4 % sulforafan, bulkmiddel (mikrokrystallinsk cellulose).

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel): BroccoPhane® brokkolispirepulver 100 mg, inkludert: sulforafan 400 µg

 

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel daglig under et måltid.

Nettovekt: 100 kapsler

Oppbevaring: Beskytt mot lys, oppbevar ved romtemperatur, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige serveringsmengden i løpet av dagen. Dette produktet kan ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Dette produktet kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.