Vitamin D3 Forte 4000IU, 120 kapsler

Vitamin D3 Forte 4000IU, 120 kapsler

ALI02
85,51 kr
rating Read the 2 reviews
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 2

D-vitamin hjelper til med å opprettholde sunne bein og tenner. Det letter absorpsjonen av kalsium og hjelper til med å opprettholde det rette nivået i blodet.

 

Vitamin D3 Forte 4000IU

 

D-vitamin hjelper til med å opprettholde sunne bein og tenner. Det letter opptaket av kalsium og hjelper til med å opprettholde det rette nivået i blodet. I tillegg støtter D-vitamin funksjonen til muskelsystemet og immunforsvaret.

 

MedicaLine

MedicaLine er en polsk produsent av medisiner og kosttilskudd som opererer på det lokale markedet siden 2007. MedicaLine eier kosttilskuddmerket Aliness. Aliness merkevareprodukter inneholder naturlige forbindelser som er preget av et raskt og høyt absorpsjonsnivå av aktive stoffer. Vitaminer fra tilbudet deres kan brukes av mennesker på glutenfritt kosthold, så vel som personer med allergi og laktoseintoleranse.

Kosttilskudd

Ingredienser:   bulking agent: Ekstra jomfruolivenolje, biffgelatin, glyserin, vann, vitamin D3 fra lanolin (kolekalsiferol).

 

Kapselen er fylt med olivenolje som inneholder store mengder naturlig fett. Det naturlige fettet letter opptaket av vitamin D.

 

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel) (Referanse daglig inntak%):   Vitamin D3 - 100 mcg = 4000 jm (2000,00%)

 

Anbefalt daglig inntak:   Ta 1 kapsel daglig, helst under et måltid.

 

Nettovekt: 120 kapsler

 

Oppbevaring:   Beskytt mot lys, oppbevar ved romtemperatur, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

 

Forsiktighet:   Ikke overskrid anbefalt daglig servering i løpet av dagen. Dette produktet kan ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Dette produktet kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

 

Ny
rating 10
2021-08-04
Anonymous
rating 10
2020-09-08
Apostolos

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.