Vitamin C Bicaps 1000 mg, 60 caps

Vitamin C Bicaps 1000 mg, 60 caps

FM27
90,65 kr

BICAPS® C 1000 kosttilskudd inneholder 1000 mg vitamin C i en kapsel uten tilsetningsstoffer. Vitamin C har L-konfigurasjon. Produktet ble oppnådd ved gjæring og er ikke produsert fra GMO.

 

Vitamin C Bicaps 1000

BICAPS® C 1000 kosttilskudd inneholder 1000 mg vitamin C i en kapsel uten tilsetningsstoffer. Vitamin C har L-konfigurasjon. Produktet ble oppnådd ved gjæring og er ikke produsert fra GMO. Vitamin C støtter immunforsvarets funksjon og beskytter celler mot oksidativt stress. Det er også produksjonen av kollagen som er viktig for at bein, brusk, blodkar, tenner, tannkjøtt og hud fungerer korrekt. C-vitamin bidrar til å opprettholde normal energiomsetning. Det bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BICAPS C 1000 inneholder en naturlig pullulankapsel. Pullulan oppnås gjennom en naturlig gjæringsprosess. Under produksjonen brukes ikke surocas av animalsk opprinnelse, derfor er kapselen egnet for vegetarianere og veganere. Produktet inneholder ikke kunstige fyllstoffer, antiklumpemidler og fargestoffer, slik som: magnesiumstearat, silisiumdioksid, titandioksid, etc.

Passer for vegetarianere og veganere.

FORMEDS Sp. dyrehage

Selskapet FORMEDS Sp. z oo spesialiserer seg på produksjon av kosttilskudd i ren pulverform uten tilsatte konserveringsmidler, farger og søtningsmidler. Det tilbyr naturlige, effektive og trygge produkter. Hele produksjonsprosessen er i samsvar med HACCP-systemet. Råvarene som brukes til produksjon av produktene kommer fra anerkjente europeiske leverandører.

Kosttilskudd

Ingredienser: vitamin C (L-askorbinsyre), pullulan (kapelskall).

Daglig porsjon - 1 kapsel inneholder (referanseinntak%):

Vitamin C - 1000 mg (1250%).

Anbefalt daglig inntak: Ta 1 kapsel en gang daglig under et måltid.

Netto innhold: 60 g - 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige porsjonen for forbruk om dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner. Produktet skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.