Vitamin B2 60 kapsler

Vitamin B2 60 kapsler

FM35
71,05 kr
Vitamin B2 hjelper til med at nervesystemet fungerer som det skal, opprettholder sunn hud og bidrar til å redusere tretthet og tretthet. En kapsel inneholder 40 mg vitamin B2 (riboflavin) og 273 mg inulin.

 

Bicaps Vitamin B2

Vitamin B2 er essensielt for utskillelsen av kortisol, som er et hormon med anti-inflammatoriske egenskaper.
Vitamin B2 påvirker produksjonen av nevrotransmittere (serotonin, dopamin og aminosmørsyre), og sikrer at nervesystemet fungerer som det skal. Det bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress og bidrar til å redusere tretthet og tretthet.


BIOCAPS B2 inneholder en naturlig pullulan kapsel. Pullulan oppnås gjennom en naturlig gjæringsprosess. Det brukes ingen animalske råvarer under produksjonen, så kapselen passer for vegetarianere og veganere. Produktene inneholder ikke kunstige fyllstoffer, antiklumpemidler og fargestoffer, som: magnesiumstearat, silisiumdioksid, titandioksid, etc.


Passer for vegetarianere og veganere.

FORMEDS Sp. dyrehage

Selskapet FORMEDS Sp. z oo spesialiserer seg på produksjon av kosttilskudd i ren pulverform uten tilsatte konserveringsmidler, farger og søtningsmidler. Den tilbyr naturlige, effektive og trygge produkter. Hele produksjonsprosessen er i henhold til HACCP-systemet. Råvarene som brukes til produksjonen av produktene er hentet fra anerkjente europeiske leverandører.

Kosttilskudd

Ingredienser: inulin (sikorierot), pullulan (kapselskall), vitamin B2 (fyboflavin).

Daglig porsjon - 1 kapsel inneholder (referanseinntak%):

  • inulin - 273 mg
  • vitamin B2 (riboflavin) - 40 mg (2857 %)

Anbefalt daglig inntak: Ta 1 kapsel en gang daglig under et måltid.

Nettoinnhold: 60 kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid de anbefalte daglige porsjonene for inntak i løpet av dagen. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende. Produktet skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.