Chia frø (200g)

Chia frø (200g)

AST03
20,89 kr

Chiafrø er salviefrø av spansk Salvia (Lat. Salvia hispanica). Chia frø er kjent for sine eksepsjonelle ernæringsmessige og helsemessige fordeler.

 

Chiafrø

Chiafrø er salviefrø av spansk Salvia (Lat. Salvia hispanica). Chia frø er kjent for sine eksepsjonelle ernæringsmessige og helsemessige fordeler. Chia frø inneholder proteiner, fett (omega-3, omega-6 fettsyrer) og fiber. Det høye innholdet av omega-3-syrer i disse frøene støtter hjernens funksjon, letter læring og forbedrer hukommelse og konsentrasjon. De inneholder også en høy mengde fiber, som støtter fordøyelsessystemet, forbedrer fordøyelsen og stimulerer tarmmotiliteten. Du bør imidlertid ikke spise chiafrø hvis du har betennelsestilstander i tarmene og andre gastrointestinale sykdommer. I tillegg inneholder Chia frø antioksidanter som takler frie radikaler som er ansvarlige for hudens aldring. Du kan legge til hele og malte frø i mysli, yoghurt, salater og bakverk. De kan også bli gjennomvåt i vann eller juice og brukes som et naturlig fortykningsmiddel for supper.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron er en polsk distributør av kvalitets urteprodukter. Selskapet opererer på det polske markedet i over 15 år. Råvarene til produktene kom til nøye utvalgte leverandører. Mange av urtene i tilbudet er villproduserte.

Ingredienser:   100% Chia frø

Netto vekt:   200 g

Oppbevaring:   Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.