Permealine (20 poser)

Permealine (20 poser)

PileJe
MED04
300,13 kr

Permealine Integral er kosttilskudd rik på L-glutamin, inulin, vitamin A og sink. Det fremmer regenerering av tarmslimhinnen og forbedrer dens funksjon.

 

Permealine

 

Permealine er kosttilskudd rik på L-glutamin, inulin, vitamin A og sink. Det fremmer regenerering av tarmslimhinnen og forbedrer dens funksjon. Permealine Integral bidrar til at immunforsvaret og slimhinnene fungerer som de skal, samt beskytter celler mot oksidativt stress.

 

Tilskudd med permealin anbefales for:

 

  • tilstander av kronisk dysbiose,
  • lekk tarmsyndrom assosiert med allergier og gastrointestinal intoleranse.

 

 

Kosttilskudd utviklet på vitenskapelig grunnlag.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe er et fransk selskap, grunnlagt i 1991. PiLeJe tilbyr bare produkter av naturlig opprinnelse i doser som er i samsvar med menneskets daglige behov og preget av en optimal assimilering av mage-tarmkanalen.

 

Ingredienser: Inulin, dextrin, L-glutamin, naturlig appelsinsmak, grønn teekstrakt, Camellia sinensis (blader), maltodextrin (bærer), vitamin A (betakaroten), sitronsyre (surhetsregulator), sinkglukonat, et ekstrakt av Stevia rebaudiana blader (søtningsmiddel).

 

Nettovekt: 90 g - 20 poser

 

Bruk: Oppløs posen i et glass vann (150 ml) og ta en gang om dagen, eller del innholdet i posen i to doser med to hovedmåltider. Varigheten av tilskudd er 14 dager. Det anbefales å gjenta behandlingen.

 

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalte porsjoner til forbruk om dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.