Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
267,05 kr

Lactibiane Immuno støtter riktig funksjon av immunsystemet. Det er et spesielt utvalgt probiotikum som styrker kroppens forsvar og tarmbarrieren.

 

Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno støtter riktig funksjon av immunsystemet. Det er et spesielt utvalgt probiotikum som styrker kroppens forsvar og tarmbarrieren. Tilstedeværelsen av alle komponenter som utfyller hverandre gjør at kroppen kan handle på mange nivåer av forsvarsmekanismer og styrke dem effektivt.

Lactibiane Immuno inneholder en blanding av melkesyrebakterier av følgende mikrobielle stammer: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Anbefalt for tilskudd i:

  •         immunsvikt,
  •         tilbakevendende infeksjoner,
  •         forebygging av orale infeksjoner.

PiLeJe

Groupe PiLeJe er et fransk selskap, grunnlagt i 1991. PiLeJe tilbyr kun produkter av naturlig opprinnelse i doser som samsvarer med menneskekroppens daglige behov og preget av en optimal assimilering av mage-tarmkanalen.

 

Kosttilskudd

Ingredienser: melkesyrebakterier: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, vitamin C og D3, bulkmiddel: frukto-oligosakkarider, sikoriinulin, mikrokrystallinsk cellulose, laktose, melkeproteiner: melkeproteiner: minkatsyreholdige midler .

Gjennomsnittlige verdier i 1 tablett
melkesyrebakterier 2,10 9 cfu

Anbefalt daglig inntak: 1 sugetablett per dag. Ikke ta det med et måltid.

Nettoinnhold: 19g - 30 pastiller

Oppbevaring: Beskytt mot lys, oppbevar i romtemperatur, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

Forhold: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet skal ikke brukes av barn under 6 år.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.