• −20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

KEN03
156,41 kr 195,51 kr -20%
D-ribose - en av de essensielle byggesteinene for dannelsen av ATP, et "universelt" energimolekyl i kroppen.

 

D-Ribose

D-ribose er en viktig komponent i ATP, som fungerer som hovedbæreren av kjemisk energi i menneskekroppen og brukes i cellemetabolismen. Når det er reduksjoner i oksygentilgjengelighet, eller mangler i energigenereringsveien, blir etterspørselen etter ATP større enn tilgjengelig nivå. Slike situasjoner kan være forårsaket av patologiske forhold så vel som overintensiv trening eller ineffektivt arbeid av organismens regenerative systemer.

D-Ribose er helt naturlig og produsert ved en gjæringsprosess. Den har også det høyeste nivået av renhet, FDA GRAS-sertifikat, IKKE-GMO, vitenskapelig bekreftet og beskyttet av patenter.

Kenay ® AG

Kenayag er et polsk selskap som produserer kosttilskudd som har vært på markedet siden 1991. Keney® AG-produkter inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse fra økologisk landbruk.

Kosttilskudd

Ingredienser: d-ribose

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 scoop - 5g)
d-ribose 5g

Anbefalt daglig inntak: 1 scoop en gang daglig med et måltid. D-ribose har en naturlig mildt søt smak og kan blandes med vann eller annen drikke.

Nettovekt: 150g

Oppbevaring: Beskytt mot lys, oppbevar ved romtemperatur, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

OBS : Ikke overskrid anbefalt daglig servering. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.