D-Ribose pulver 200g

D-Ribose pulver 200g

ALI42
181,30 kr
D-ribose - en av de essensielle byggesteinene for dannelsen av ATP, et "universelt" energimolekyl i kroppen.

 

D-Ribose

D-ribose er en viktig komponent i ATP, som fungerer som hovedbæreren av kjemisk energi i menneskekroppen og brukes i cellemetabolismen. Når det er reduksjoner i oksygentilgjengelighet, eller mangler i energigenereringsveien, blir etterspørselen etter ATP større enn tilgjengelig nivå. Slike situasjoner kan være forårsaket av patologiske forhold så vel som overintensiv trening eller ineffektivt arbeid av organismens regenerative systemer.

MedicaLine

MedicaLine er polsk produsent av medisiner og kosttilskudd som har opereret på det lokale markedet siden 2007. MedicaLine eier kosttilskuddsmerket Aliness. Aliness merkevareprodukter inneholder naturlige forbindelser som er preget av et raskt og høyt nivå av absorpsjon av aktive stoffer. Vitaminene fra tilbudet deres kan brukes av personer på glutenfri diett samt personer med allergi og laktoseintoleranse.

Kosttilskudd



Ingredienser: d-ribose

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 scoop - 5g) d-ribose 5g

Anbefalt daglig inntak: bland 1 skje av produktet med litt vann og drikk det. Spis med et måltid.

Egenvekt: 200 g

Oppbevaring: Beskytt mot lys, oppbevar ved romtemperatur, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

OBS: Ikke overskrid anbefalt daglig servering. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.