Propolis Tincture (100ml)
Propolis Tincture (100ml)
Propolis Tincture (100ml)
Propolis Tincture (100ml)

Propolis Tincture (100ml)

Lymeherbs
LMB02
151,90 kr
rating Read the 4 reviews
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 4
Propolis, er produsert av bier som bruker den til å desinfisere, forsterke og beskytte bikuben. Propolis har antimikrobielle, antivirale, antifungale, antiprotozoale, antiinflammatoriske, bedøvende og regenerative egenskaper.

 

Propolis

Propolis, er produsert av bier som bruker den til å rense, forsterke og beskytte bikuben. Propolis har antimikrobielle, antivirale, soppdrepende, antiprotozoale, anti-inflammatoriske, bedøvende og regenererende egenskaper. Det fremskynder tilheling av sår og helbreder hudsykdommer. I tillegg regulerer propolis blodtrykket, øker gallesekresjonen og avgifter leveren. Propolis har også en gunstig effekt på luftveiene. Det brukes i forebygging av influensa og forkjølelse, akselererer restitusjonen og forbedrer immuniteten.Lymeurter

Ingredienser: Bipropolis 30 %, etanol 70 %

Anbefalt daglig inntak: 10-12 dråper fortynnet i 50 ml vann eller melk, fra en halv time til 1 time før måltider, 3 ganger daglig.

Egenvekt: 100 ml

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, i en lukket boks, vekk fra direkte sollys, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalte porsjoner for inntak i løpet av dagen. Produktet kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Å holde en sunn livsstil og et balansert kosthold er avgjørende for å opprettholde god helse. Dette produktet kan ikke brukes av gravide og ammende kvinner. Ikke inntak ved allergi mot biprodukter. Må ikke påføres på øynene.

Ny
Filtrer anmeldelser
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nullstille

Świetny propolis
rating 10
2021-08-03
Anonymous
Bardzo dobry i skuteczny propolis. Smakowo pasuje nawet mojemu synowi. Podczas infekcji gardła użycie tego propolisu przyniosło bardzo szybka poprawę i powrót do zdrowia.
rating 10
2021-06-04
Anonymous
rating 10
2021-03-26
Grażka
rating 10
2020-09-02
Anonymous

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.