Snail Natural 200 ml

Snail Natural 200 ml

ZAR05
316,05 kr

Kosttilskudd av høy kvalitet SNAIL NATURAL i sammensetningen inneholder hydrolysat fra føttene, Helix Aspersa Muller.

 

Snail Natural

Kosttilskudd av høy kvalitet SNAIL NATURAL i sammensetningen inneholder hydrolysat fra føttene, Helix Aspersa Muller slimkonsentrat fra Helix Aspersa Muller oppnådd på en revolusjonerende måte av ZaraPharm-selskapet, vitaminer og stabilisatorer - slik at produktet har en positiv effekt på:

 • gastro
 • tarmproblemer (sår, gastritt, syrer og alvorlighetsgrad i magen, halsbrann, smerter, mage osv.)
 • bistå i behandlingen av kviser
 • glatter rynker
 • stimulering av immunforsvaret (antioksidant og energigivende effekt)
 • reduksjon av sår, sår, infeksjoner og arr
 • avsyring av kroppen
 • hårpigmentering (mot gråfarging)
 • reduksjon i kolesterolabsorpsjon
 • tarmflora
 • Oppstrammende, næring og utjevning av huden
 • bistå i behandlingen av hudsykdommer
 • regenerering og ernæring av hele organismen

Effekten av sirupen forbedres i tillegg ved tilsetning av vitamin C, dexpanthenol og akasie, som sammen med naturlige slimkomponenter støtter sterkt regenererende og avsyrende prosesser. Takket være kombinasjonen av ingredienser har produktet en ekstra oksiderende og toning effekt på kroppen vår. De antibakterielle egenskapene til sirupen kan tilskrives en rekke peptider, slik at ekstraktet også kan brukes til antibiotikabehandling - mot infeksjoner i mage-tarmkanalen forårsaket av Helicobacter pylori.

Det fungerer som et naturlig antibiotikum og er mer effektivt enn medisiner som menneskekroppen ofte viser motstand mot. Konsentrasjonen av kobberholdige peptider i ekstraktet er uvanlig. De stimulerer dannelsen av kollagen, elastin og reparerer vev og slimhinne, takket være at preparatet er perfekt for personer med dermatologiske lidelser.

Dette produktet tilbyr naturlige ekstrakter som ikke skader kroppen, hemmer utviklingen av Helicobacter Pylory-bakteriestammen og forblir trygge for begge sider - bortsett fra de utrolige egenskapene for kroppen vår, får ikke slim fra snegler dem og er helt trygt for dem. Slug slim ekstraheres ved hjelp av en revolusjonerende metode og oppfyller forventningene fra den kosmetiske og farmasøytiske industrien - fra behandling av mage- og tolvfingertarmsykdommer til perfekt regenerering av huden. Slimet inneholder enzymer, peptider, syrer, oligosakkarider og oppløselige proteiner som støtter slimhinnefornyelse. Denne ingrediensen, takket være den sofistikerte slukekstraksjonen fra sneglen, reduserer arr på et øyeblikk i estetisk kosmetikk. Takket være slimet av høy kvalitet er denne ingrediensen en rik kilde til naturlig kollagen, elastin, glykolsyre, allantoin, vitaminer og naturlige antibiotika , med utmerket biotilgjengelighet - noe som betyr at den ikke bare har en sterk reparasjonseffekt på vevet, men også betydelig synlig for huden - oppstrammende, regenererer og glatter.

Dette stoffet har hovedsakelig helbredende egenskaper - det støtter helbredelse av sår, kviser og irritasjoner. Det strammer perfekt og glatter huden preget av aldringsprosessen.

Vitamin B5 (pantotensyre) som finnes i det aktuelle produktet, deltar også i regenereringen av hudceller og slimhinner, og deltar i produksjonen av antistoffer, som er en del av immunsystemet, noe som styrker egenskapene til kosttilskuddet. Ved å støtte hårpigmenteringsprosessen forhindrer vitamin B5 hårfarging.

Pantotensyre deltar i transformasjoner relatert til energiledelse i kroppen, slik som syntesen av fettsyrer og oksidasjonsreaksjoner, noe som er spesielt viktig for idrettsutøvere. Dette vitaminet er veldig viktig for kroppen vår på grunn av hudens regenererende egenskaper, det er en komponent i mange celler i kroppen vår og har en beskyttende effekt på hjertet. Det deltar også i syntesen av kolesterol, steroidhormoner (som kortisol, testosteron, østradiol, progesteron), nevrotransmittere (serotonin, dopamin) og vitamin A og vitamin D.

Acacia tyggegummi, også kjent som gummi arabisk eller senegal tyggegummi, er et tyktflytende, luftherdende plantegummi, som produseres av høyere planter, bakterier og alger.

Hva er gummi arabisk? (akasie)

Akasiegummi (arabisk) er hovedsakelig hentet fra senegalesisk akasie, som forekommer på vestkysten av Afrika. Det brukes i medisin på grunn av dets betennelsesdempende egenskaper. Det er et multimolekylært karbohydrat, som delvis nedbrytes i tykktarmen. På apotek brukes akaciegummi hovedsakelig til produksjon av beskyttende medisiner i inflammatoriske tilstander av slimhinner og tabletter. Den brukes også fordi den har evnen til å forhindre utfelling av tungmetaller. Det brukes også i hostepastiller, sirup og dråper, da det har evnen til å berolige irriterte slimhinner. Det anbefales også for personer som lider av gingivitt, faryngitt eller laryngitt. Acacia tyggegummi er et produkt som lar deg støtte prosesser som reduserer absorpsjonen av kolesterol fra tarmene i blodet, så forbruket anbefales til personer som sliter med forhøyet kolesterol og ønsker å støtte behandlingen ytterligere. I tillegg gir forbruket en metthetsfølelse, som helt sikkert vil tilfredsstille mennesker som sliter med overvekt. Studier viser at tyggegummi også kan ha en effekt på å styrke bein og øke immuniteten.

En tilskudd av akaciegummi gjør at du kan glemme den irriterende sulten. Fordelene med å bruke akasiegummi vil også vise seg å være ekstremt viktig for mennesker som sliter med hudproblemer eller forbrenninger. Det brukes også i kosmetikk, hovedsakelig for produksjon av essensielle oljer og forskjellige typer kremer eller masker. Den er preget av en mykgjørende og fuktighetsgivende effekt. Absolutt vil tilskuddet være fornøyd med mennesker som sliter med hudproblemer.

Kosttilskudd

Produsent: Zarapharm

Ingredienser:

Helix Aspersa Muller slim 40 mg.

Vitamin B5 0,9 mg

Vitamin C 0,9 mg.

D fruktose 0,1 mg.

Acacia 0,9 mg

Vann

Netto vekt : 200 ml

Anbefalt daglig inntak: Det anbefales å konsumere tilskuddet på tom mage - 20 minutter før et måltid. Startdosen er 10 ml / 2x daglig de første 10 dagene. Deretter, etter 10 dager, bør dosen reduseres til 1 ganger daglig. Effekter som er synlige allerede etter den første måneden med vanlig behandling. Sirupen er beriket med en behagelig eple-duft, slik at tilskuddet ikke bare er effektivt, men også behagelig.

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalte porsjoner til forbruk om dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.