Marine Collagen Peptide 2100 luktfri

Marine Collagen Peptide 2100 luktfri

ZAR02
289,10 kr

Marine Collagen Peptide 2100 er et naturlig marint kollagen fra fiskeskinn produsert av det franske selskapet Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM.

 

Marine Collagen Peptide 2100

Marine Collagen Peptide 2100 er et naturlig marint kollagen fra fiskeskinn produsert av det franske selskapet Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM. Høykvalitets marine kollagen ekstraheres fra dypvannsfiskvev basert på prosessen enzymatisk hydrolyse. Kosttilskudd Marine Collagen Peptide 2100 inneholder C-vitamin og villroseekstrakt som har en positiv effekt på at leddene fungerer korrekt. Det hjelper også med å gjenoppbygge ledbrusk som er skadet i løpet av degenerative sykdommer, samt lindrer smerter og betennelse i ledd og bein.

Kollagen er hovedproteinet i bindevev og en viktig komponent i fibrillar (fiber) av bein, sener, brusk, hud og tenner. Kollagen fra skinnet fra marin fisk er mer effektivt enn kollagenet som ekstraheres fra hudpattedyr. Partiklene er mindre, og fungerer derfor mer effektivt.

Vitamin C er nødvendig for normal kollagensyntese. Det stimulerer produksjonen av kollagen, bevaring og regenerering. Vitamin C påvirker den endelige formen og strukturen til kollagenfibre. På grunn av disse egenskapene har vitamin C ikke bare innvirkning på immunforsvaret, men også på at leddene og margene fungerer som de skal. Vitamin C er viktig for kollagenpreparater for å kunne handle på en passende måte.

Villrose

Hyben er en av de rikeste kildene til vitamin C, så vel som mange andre ingredienser som påvirker kroppens funksjon positivt. I tillegg har den bakteriedrepende og betennelsesdempende egenskaper, som reduserer symptomene på slitasjegikt ved å gi smertelindring og forbedre mobiliteten til de berørte leddene. De aktive ingrediensene i hybenekstrakt beskytter cellemembranen, som bidrar til å bygge brusk og forhindrer degenerasjon.

Kosttilskudd

Ingredienser (innhold 1 pose): Sjøkollagen - 1000 mg, vitamin C - 860 mg, rosevannekstrakt, Rosa canina L., DER 4: 1 standardisert for 70% vitamin C - 200 mg inkludert 140 mg vitamin C.

Produktet inkluderer ikke: fyllstoffer (f.eks. Modifisert stivelse, laktose, mikrokrystallinsk cellulose), beleggstoffer (f.eks. Metakrylsyrepolyestere), bindemidler (f.eks. Gelatin, akasia, zein), smøremidler (f.eks. Stearatmagnesium), desintegreringsmidler (f.eks. Organiske syrer, karbonater), adsorbenter (f.eks. bentonitt, hvit leire), fargestoffer (f.eks. titanhvit), søtningsmidler (sukker, xylitol, aspartam), aromaer, myknere, voks.

Nettovekt: 63 g - 30 poser

Anbefalt daglig inntak: 1 pose per dag

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalte porsjoner til forbruk om dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.