Vitamin B - kompleks, 100 kapsler

Vitamin B - kompleks, 100 kapsler

PRT09
156,80 kr
rating Read the review
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 1

Det finnes flere typer vitaminer i B-gruppen som er preget av en veldig annen aktivitet. Generelt er B-vitaminer veldig nødvendige for at nervesystemet fungerer som det skal.

 

Vitamin B - kompleks

 

 

Det er flere typer vitaminer i B-gruppen som er preget av en veldig annen aktivitet. Generelt er B-vitaminer svært nødvendige for at nervesystemet fungerer som det skal. I tillegg hjelper de med å redusere stresset og eliminere effektene, regulere cellens vekst og funksjon og opprettholde normal metabolisme av makronæringsstoffer. Vitaminer B bidrar også til å opprettholde sunn hud og hår.

 

 

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Råvarene som brukes til produksjon av Puritan's Pride® kosttilskudd er av høyeste kvalitet. Puritan's Pride®-produkter er produsert i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice) ..

 

Kosttilskudd

Ingredienser:   Vitamin B-1 (tiamin) - 50 mg B-2 (riboflavin) - 50 mg B-3 (niacin) - 50 mg B-5 (pantotensyre) - 50 mg B-6 (pyridoksin) - 50 mg B- 7 (biotin) - 50 mikrogram, B-9 (folsyre), B-12 (kobalamin) - 50 mg benzoesyre (PABA) - 50 mg kolin - 50 mg, inositol - 50 mg patentert blanding av: persille, brønnkarse , alfalfa,   sojalecitin og risklid - 5 mg.

Anbefalt daglig inntak:   1 kapsel daglig under et måltid.

Nettovekt: 70 g - 100 kapsler

 

Oppbevaring:   Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Forsiktighet:   Ikke overskrid den anbefalte daglige porsjonen for forbruk om dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner. Produktet skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.