MSM - organisk svovel (90 porsjoner)

MSM - organisk svovel (90 porsjoner)

FM20
61,20 kr
rating Read the review
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 1

Kosttilskuddet F-MSM inkluderer MSM eller metylsulfonylmetan, som er en organisk svovelforbindelse og en naturlig matingrediens. Det spiller en viktig rolle i syntesen av aminosyrer, enzymer, immunglobuliner (antistoffer) og glutation.

 

F-MSM

 

 

Kosttilskuddet F-MSM inkluderer MSM eller metylsulfonylmetan, som er en organisk svovelforbindelse og en naturlig matingrediens. Det spiller en viktig rolle i syntesen av aminosyrer, enzymer, immunglobuliner (antistoffer) og glutation. MSM støtter oppbygging av muskler, sener og leddbånd. Den støtter regenerering av brusk i leddene. I kombinasjon med glukosamin og kondroitin gir MSM brusk og fleksibilitet. MSM deltar i syntesen av kollagen og keratin. Den har antireumatiske og betennelsesdempende egenskaper. MSM Støtter arbeidet med immunforsvaret ved å stimulere produksjonen av antistoffer. Kosttilskudd F-MSM har svært høy absorpsjonsevne. Kosttilskudd F-MSM inneholder ingen fyllstoffer, konserveringsmidler, fargestoffer, søtningsmidler.

 

 

FORMEDS Sp. dyrehage

 

FORMEDS Sp. z oo spesialiserer seg på produksjon av kosttilskudd i ren pulverform uten tilsatte konserveringsmidler, farger og søtningsmidler. Det tilbyr naturlige, effektive og trygge produkter. Hele produksjonsprosessen er i samsvar med HACCP-systemet. Råvarene som brukes til produksjon av produktene kommer fra anerkjente europeiske leverandører.

 

Ingredienser: metylsulfonylmetan (MSM)

Daglig dose på 0,8 g inneholder: Metylsulfonylmetan (MSM) - 800 mg

 

Nettovekt: 72 g. Porsjoner per beholder: 90.

 

Hvordan å bruke:

 

1. Hell 1 porsjon (1 skje) i en tørr beholder.

2. Tilsett 200 ml vann eller annen drikke og bland.

 

Spis 1 en gang om dagen under et måltid.

 

Oppbevaring: Beskyttes mot lys, oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

 

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige porsjonen for forbruk om dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner. Produktet skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny
ok
rating 10
2021-05-05
IK
Super jakość

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.