Curcumin (60 porsjoner)

Curcumin (60 porsjoner)

FM14
181,30 kr
rating Read the review
Gjennomsnittlig rangering: 10/10 Antall anmeldelser: 1

Kosttilskudd F-curcumin inneholder indisk curcumin og indisk piperin i form av pulver. Curcumin er den aktive forbindelsen av gurkemeie som har sterke antibakterielle, antivirale og soppdrepende egenskaper.

 

F-Curcumin

 

 

Kosttilskudd F-curcumin inneholder indisk curcumin og indisk piperin i form av pulver. Curcumin er den aktive forbindelsen av gurkemeie som har sterke antibakterielle, antivirale og soppdrepende egenskaper. Curcumin har også antitumoraktivitet. I tillegg forbedrer det hjernens funksjon, forbedrer immuniteten og styrker hjertet og leveren. Curcumin brukes også til behandling av leddsmerter og fordøyelsessykdommer. Curcumin alene absorberes dårlig, men piperin øker biotilgjengeligheten. På grunn av dette er tillegget beriket med indisk piperin.

F-curcumin er produsert av ikke-genetisk modifiserte (ikke-GM) råvarer. Kosttilskudd F-sink inneholder ikke fyllemidler, konserveringsmidler, fargestoffer eller søtningsmidler.

 

 

FORMEDS Sp. dyrehage

 

FORMEDS Sp. z oo spesialiserer seg på produksjon av kosttilskudd i ren pulverform uten tilsatte konserveringsmidler, farger og søtningsmidler. Det tilbyr naturlige, effektive og trygge produkter. Hele produksjonsprosessen er i samsvar med HACCP-systemet. Råvarene som brukes til produksjon av produktene kommer fra anerkjente europeiske leverandører.

 

Kosttilskudd

Ingredienser:   gurkemeieekstrakt (Curcuma longa L. inneholder 95% curcumin), ekstrakt av sort pepper (Piper nigrum inneholder 95% piperin). Daglig dose på 0,51 g inneholder: gurkemeieekstrakt - 500 mg, inkludert indisk gurkemeie - 475 mg, sort pepperekstrakt - 10 mg (inkludert 9,5 mg indisk piperin).

 

Netto vekt:   30,6 g. Porsjoner per beholder: 60

 

Hvordan å bruke:

 

1. Hell 1 porsjon (1 skje) i en tørr beholder.

 

2. Tilsett 200 ml vann eller annen drikke og bland.

 

Merk:   Hold ordren for tilberedning av blandingen som forklart ovenfor for å oppløse pulveret grundig. Spis en porsjon per dag under måltidet. Rist beholderen før du drikker.

 

Oppbevaring:   Beskytt mot lys, oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted utenfor små barns rekkevidde.

 

Forsiktighet:   Ikke overskrid den anbefalte daglige porsjonen for forbruk om dagen. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner. Produktet skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny
rating 10
2021-02-17
Anonymous
Very good

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.