Japansk Knotweed Standardisert til 10% Resveratrol, 500 mg, 500 kapsler

25-O7XD-B2WH

New product

Japansk knotweed stimulerer og modulerer immunforsvaret og har betennelsesdempende egenskaper. Planten er en rik kilde til resveratrol, som stimulerer mikrosirkulasjon.

More details

NOK472

Mer

Japansk knotweed

Lat. Polygonum cuspidatum

Kinesisk navn: Hu Zhang

 

 

Japansk knotweed stimulerer og modulerer immunforsvaret og har betennelsesdempende egenskaper. Planten er en rik kilde til resveratrol, som stimulerer mikrosirkulasjon. Foruten resveratrol inneholder hele planten mange aktive stoffer som har antibakterielle og betennelsesdempende egenskaper mot Lyme sykdom spirochete. Disse egenskapene gjør japansk knotweed til en av de beste urtene for behandling av Lyme-sykdommen og dens saminfeksjoner. Stoffene i Polygonum cuspidatum er i stand til å krysse blod-hjerne-barrieren og påvirke sentralnervesystemet der de beskytter hjernen mot postinflammatorisk skade, mikrobielle endotoksiner og bakterielle infeksjoner. Videre letter japansk knotweed blodsirkulasjonen, spesielt i ledd, hjerne, øyne, hjerte og hud. Denne egenskapen gjør planten spesielt nyttig for behandling av borreliose, siden den letter blodstrømmen til steder som er vanskelige å nå av stoffer som dreper spiroketer. Det fungerer sammen med legemidler og urter, noe som gjør det lettere for dem å nå Borrelia spirochetes.

 

 

Lymeherbs

Kosttilskudd

Ingredienser: Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) rhizomekstrakt standartisert til 10% resveratrol, kapsel: hypromellose.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel): Japansk knotweed (Polygonum cuspidatum) rhizomekstrakt standartisert til 10% resveratrol - 500 mg

Anbefalt daglig inntak: ta en kapsel per dag.

Merk: Det anbefalte inntaket er generelt og er IKKE i henhold til Stephen Buhners protokoll. Det foreslåtte inntaket ifølge Stephen Buhner er vanligvis mye høyere enn det anbefalte inntaket skrevet på produktetiketten. Hvis du ønsker å vite det anbefalte inntaket ifølge Stephen Buhner, kan du kontakte oss.

Netto vekt: 500 kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Forsiktig: Ikke overskrid anbefalte porsjoner til forbruk om dagen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinner.

 

Anmeldelser

Filtrer anmeldelser
(21)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nullstille

Klikk her for å legge igjen en anmeldelse

rating 10
ok
Bien livraison rapide
rating 10
Very happy
bought it for the third time, again very satisfied
rating 10
Very satisfied
very good product
rating 10
Renouée du Japon à 10 % 500 gelules
très bien
rating 10
.
It works for borelia
rating 10
Good
Product seems to work, but I can’t prove it
rating 10
All good
rating 10
All good
rating 10
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating 10
Very good
rating 10
bartonella
Polecam
rating 10
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating 10
Good!
rating 10
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind