Rhodiola 500 mg, 60 vegetabilske kapsler

Rosenrot (Rhodiola rosea) 500 mg, 60 vegetabilske kapsler

Now Foods
NOW17
257,25 kr

Nå inneholder Rhodiola standardisert rosenrot (Rhodiola rosea) ekstrakt. Rosenrot er en lokal plante i de arktiske og alpine områdene i Europa, Asia og Amerika.

Vanlig navn: Hårvokst, bergbukk, feitbokk, bergebruse, fjellkrans, kalvedans og mange flere, Gálbberássi, Hádjaruohtas, Njálggaháiurttas

 

Rhodiola

Nå inneholder Rhodiola standardisert rosenrot (Rhodiola rosea) ekstrakt. Rosenrot er en lokal plante i de arktiske og alpine områdene i Europa, Asia og Amerika. Rhodiola rosea bidrar til å opprettholde riktig sirkulasjon knyttet til effektiviteten av mentalt arbeid, evnen til å reagere og optimal kognitiv aktivitet. Det støtter kondisjon og effektivitet i utholdenhetsidretter. Gir beskyttelse under fysisk stress. Det stimulerer nervesystemet og har en gunstig effekt ved tretthet, søvnforstyrrelser og mangel på matlyst. Det stimulerer persepsjon, holder sinnet aktivt og arbeidseffektivitet. Den beskytter mot stress og hypertensjon, som har en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet.

 

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Det har vært på markedet siden 1948. Now ®-selskapet har mange års erfaring, og produktene produseres i samsvar med de høyeste standardene for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være at produktene er av høy kvalitet og høy kvalitet. verdsatt.

 

Kosttilskudd

 

Tilskuddsfakta: 1 kapsel - 500 mg ekstrakt

Ingredienser: Rhodiola rosea rotekstrakt (DER 5: 1, 3% rosavin, 1% salidroside);

kapselmateriale: cellulosederivater; bulkmiddel: mikrokrystallinsk cellulose; anti-kakemiddel; magnesiumsalter av fettsyrer; amorf silika.

Anbefalt daglig inntak: 1 kapsel daglig på tom mage.

Nettovekt: 60 vegetariske kapsler

Oppbevaring: Oppbevares ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd kan ikke brukes som erstatning (erstatning) for et variert kosthold. Produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i våre personvernregler.