Allicin 100% ren 12mg. 100 tabletter

Allicin 100% ren 12mg. 100 tabletter

SWA29
330,75 kr
Allicin er et kosttilskudd som inneholder ekstrakt av hvitløksknoll, planter som viser spesielle helsefremmende egenskaper for det kardiovaskulære systemet på grunn av innholdet av allicin.

 

Allicin

Allicin er et kosttilskudd som inneholder ekstrakt av hvitløksknoll, planter som viser spesielle helsefremmende egenskaper for det kardiovaskulære systemet på grunn av innholdet av allicin. Stoffet i preparatet støtter reguleringen av nivået av dårlig kolesterol i blodet og glukose, som kan forårsake kroniske sykdommer.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk produsent og distributør av kosttilskudd. Den har vært på markedet siden 1969. Swanson-produkter oppfyller alle kvalitetsstandarder og er produsert i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP). Swanson Health Products gjør alt for å opprettholde den høyeste kvaliteten på produktene sine.

Kosttilskudd

Ingredienser: allicin
Kapselmateriale: mikrokrystallinsk cellulose; fettsyrer; tverrbundet cellulosegummi; kalsiumpalmitat; glaser med peppermynteolje.

Innhold i anbefalt daglig porsjon (1 kapsel): Allicin - 12 mg

Anbefalt daglig inntak: Én tablett to ganger daglig

Nettovekt: 100 kapsler

Oppbevaring: Beskytt mot lys, oppbevar ved romtemperatur, på et tørt sted utilgjengelig for små barn.

Forsiktig: Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen for inntak i løpet av dagen. Produktet kan ikke brukes av gravide og ammende kvinner. Produktet kan ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.

Ny

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Product added to wishlist
Product added to compare.